Bárkit beengednek a Burger King konyhájára

2015. december 17. - Feiertag Erik

Mindig újítanak valamit a gyorsétteremláncok, hogy jobban eltalálják az emberek ízlését. Ennek legegyszerűbb módja, ha hagyják, mi magunk válasszuk ki az összetevőket. A szingapúri Burger King azonban ennél is tovább megy: bemehetsz a konyhára, és magadnak rakhatod össze a burgered!

burger-king-singapore-kitchen-tour-and-diy-burger.jpg

A konyhatúrával egybekötött szendvicsépítésnek megkérik az árát: 12 éves kor alatt 8, míg felnőtteknek 10 szingapúri dollárba kerül egy kör. Átszámítva egy 1635, illetve 2044 forintot jelent, amiért cserébe 2 órát tölthetünk a konyhán, és megépíthetjük a saját hamburgerünket, illetve jár még egy közepes adag sültkrumpli és egy kis üdítő. Egészen baráti csomag, ha figyelembe vesszük, itthon egy sima promóciós burger is majd' 2000 forintba kerül.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr218178394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása